| Rabat 40 zł na zakup artukułów szkolnych | 

| Autor | Wiadomość | 

| @amelka99   
 Stanowisko:
 kasjer

| 

|  Wysłany: 2017-08-01, 06:09   Rabat 40 zł na zakup artukułów szkolnych |   
 |  
               | 
 |  
               | Pracownicy JMP (z wyłączeniem osób na stanowiskach menedżerskich), posiadający dzieci w wieku 0-18 lat, otrzymają rabat na zakupy w wysokości 40 zł na każde dziecko. Kwotę będzie można wydać w sklepach Biedronka na produkty z folderu „Powrót do Szkoły” oraz inne artykuły szkolne i biurowe. 

Akcja trwa od 1 do 31 sierpnia br. Z rabatu można skorzystać jednorazowo – jeśli pracownik nie wykorzysta całej kwoty w ramach jednej transakcji, pozostały rabat przepadnie.

Przez cały miesiąc trwania akcji, będziemy dodawać kolejne produkty, które można zakupić taniej. Aktualna lista znajduje się na stronie www.dlanaswjm.pl.

Jak skorzystać z rabatu?
 • Przy kasie poinformuj kasjera, że chcesz skorzystać z rabatu 40 zł dla pracowników na artykuły szkolne. Podaj mu swój numer SAP.
 • Kasjer nabija kwotę rabatu na paragon (poprzedza nr SAP prefixem 50). Zapłać za pozostałą część zakupów, jeśli istnieje taka potrzeba.
 • Z rabatu może skorzystać wyłącznie osoba do tego uprawniona, osobiście.

Kto może skorzystać z rabatu?
 • Pracownicy Jeronimo Martins Polska S.A. zatrudnieni na dzień 28 lipca br.
 • Pracownicy posiadający dzieci – od 0 do 18 roku życia (dzieci muszą być zarejestrowane w systemie OHR SAP jako własne lub przysposobione wg stanu na dzień 28 lipca br.).
 • W sytuacji jeśli w naszej firmie pracuje obydwoje rodziców, z rabatu może skorzystać osoba, która zgłosiła dziecko do systemu.
 • Osoby przebywające na zwolnieniach lekarskich, urlopach macierzyńskich i wychowawczych.
 • Akcja nie obejmuje pracowników na stanowiskach menedżerskich.

UWAGA!
 Prosimy nie korzystać z karty „Moja Biedronka” i nie podawać jej kasjerowi podczas transakcji z wykorzystaniem rabatu 40 zł na artykuły szkolne. Zeskanowanie karty „Moja Biedronka” zablokuje kasjerowi możliwość dodania numeru SAP pracownika i tym samym skorzystanie z rabatu.

https://dlanaswjm.pl/aktualnosci/103,rabat-40-zl-na-zakup-artykulow-szkolnych
 |  
				| _________________ ”Jeśli chcesz zmienić świat, zacznij od siebie!”
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| ~Andrea   
 Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2017-08-01, 09:44   a co jak ja mam 3 dzieci? |   
 |  
               | 
 |  
               | Ciekawa jestem jak to jest w sytuacji jak mam 3 dzieci. Jeżeli tak jak piszą 40zł na każde dziecko - więc mam do wykorzystania 120zł. To co muszę o wykorzystać za 1 razem?! |  
				| _________________ Andrea
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| iwonka1909   
 Stanowisko:
 klient

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2017-08-01, 10:07 |   
 |  
               | 
 |  
               | Wyzej jest napisane ze na kazde dziecko |  | 

|   |  | 

|  | 

| @sylwuńka   
 Stanowisko:
 starszy kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2017-08-01, 10:27 |   
 |  
               | 
 |  
               | Na to wychodzi ja mam 2 dzieci to muszę 80zł "wydać" jednorazowo,żeby cały rabat wykorzystać jeśli tak to troszkę tego będzie...fajnie że coś wprowadzili dla pracowników czyli to ma na kasie być tak: 502015356x i plu?
 |  
				| _________________ Jestem zakręcona...
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| #alan12   
 Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2017-08-01, 15:08   a ten x to co? |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | sylwuńka napisał/a: |  	  | Na to wychodzi ja mam 2 dzieci to muszę 80zł "wydać" jednorazowo,żeby cały rabat wykorzystać jeśli tak to troszkę tego będzie...fajnie że coś wprowadzili dla pracowników czyli to ma na kasie być tak: 502015356x i plu?
 | 
 |  
				| _________________ alan
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| @maniek19   
 Stanowisko:
 z-ca kierownika

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2017-08-01, 20:31 |   
 |  
               | 
 |  
               | zastopiła x, ostatnią cyfre swojego SAP-u aby nikt jej nie mógł rozpoznać? |  | 

|   |  | 

|  | 

| @sylwuńka   
 Stanowisko:
 starszy kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2017-08-02, 11:15 |   
 |  
               | 
 |  
               | dokładnie x to ostatnia cyfra nr sap ,nie wyjaśniałam bo wiedziałam, że kumaty człowiek się domyśli...   |  
				| _________________ Jestem zakręcona...
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| @bognar   
 Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2017-08-02, 19:06 |   
 |  
               | 
 |  
               | Czyli to nie jest na dziecko które chodzi do szkoły tylko na każde dziecko które jest wpisane do systemu? Jeśli tak to super bo za 120zł to już można nakupować :D
     |  | 

|   |  | 

|  | 

| ~Frugi   
 Stanowisko:
 z-ca kierownika

2
	    1   | 

|  Wysłany: 2017-08-02, 23:31 |   
 |  
               | 
 |  
               | Eh... i znowu tylko socjal dla osób, które mają dzieci. A ja się pytam, a gdzie coś dla biednych studentów, którzy każdą wolną chwilę poświęcają dla biedronki? Czy żałują mi tych 40zł na zakup jakiegoś plecaka, długopisów żebym mógł jak najszybciej ukończyć studia i zmienić pracę?   |  | 

|   |  | 

|  | 

| DarkSide   

Stanowisko:
 były pracownik

0
	    0   |  | 

|   |  | 

|  | 

| Larrikol [Usunięty]

| 

|  Wysłany: 2017-08-03, 11:47 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Frugi napisał/a: |  	  | Eh... i znowu tylko socjal dla osób, które mają dzieci. A ja się pytam, a gdzie coś dla biednych studentów, którzy każdą wolną chwilę poświęcają dla biedronki? Czy żałują mi tych 40zł na zakup jakiegoś plecaka, długopisów żebym mógł jak najszybciej ukończyć studia i zmienić pracę?   | 
 "Jedyny sposób zapobiegnięcia zazdrości, to zasłużyć na przedmiot własnych pożądań" także do dzieła. Zmachaj sobie najlepiej od razu trójkę i posmakujesz tego miodu, który spływa na osoby, które mają dzieci
   |  | 

|   |  | 

|  | 

| +marta1   
 Stanowisko:
 klient

Pomogła: 1 raz

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2017-08-03, 12:02 |   
 |  
               | 
 |  
               |  	  | Larrikol napisał/a: |  	  |  	  | Frugi napisał/a: |  	  | Eh... i znowu tylko socjal dla osób, które mają dzieci. A ja się pytam, a gdzie coś dla biednych studentów, którzy każdą wolną chwilę poświęcają dla biedronki? Czy żałują mi tych 40zł na zakup jakiegoś plecaka, długopisów żebym mógł jak najszybciej ukończyć studia i zmienić pracę?   | 
 "Jedyny sposób zapobiegnięcia zazdrości, to zasłużyć na przedmiot własnych pożądań" także do dzieła. Zmachaj sobie najlepiej od razu trójkę i posmakujesz tego miodu, który spływa na osoby, które mają dzieci
   | 
 albo zmień już pracę , na rynku jest moc pracodawców którzy potrzebują tak oddanego pracownika i spełnią Twoje oczekiwania
   |  
				| _________________ Ludzie znają dziś cenę wszystkiego , nie znając wartości niczego...
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| @Hell   

Stanowisko:
 z-ca kierownika

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2017-08-03, 13:58 |   
 |  
               | 
 |  
               | A co się dziwicie, gdyby nie święta to większość z nas zapomniałaby że ten socjal istnieje.   |  
				| _________________ Ludzie zapomną to co powiedziałeś, zapomną to co zrobiłeś ale nigdy nie zapomną jak poczuli się dzięki Tobie....
 |  | 

|   |  | 

|  | 

| Biedra12341234   
 Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2017-08-04, 16:07 |   
 |  
               | 
 |  
               | Dali 40zl a co wybrać skoro nie wszystko wchodzi sa wyszczególnione indeksy jakis haczyk musi byc   |  | 

|   |  | 

|  | 

| tadam   
 Stanowisko:
 kasjer

0
	    0   | 

|  Wysłany: 2017-08-04, 19:19 |   
 |  
               | 
 |  
               | Lista jest bardzo długa Wchodzi  wszystko z gazetki  szkolnej |  | 

|   |  | 

|  | 

|  |