| 
		czym się różni chleb alpejski od słowiańskiego? | 
   
    
   
      | Autor | 
      Wiadomość | 
   
            
      
         
		 mateusz02		  
		 
          
                  Stanowisko:  kasjer
  
                  Dołączył: 08 Sty 2014 Posty: 6 
         
			 
		                 | 
      
         
            
                              			    Wysłany: 2014-01-08, 21:34   czym się różni chleb alpejski od słowiańskiego?
                               | 
                    
  | 
             
            
               
  | 
             
            
               Cześć,
 
jestem nowym pracownikiem kasjerem, proszę pomóżcie mi:
 
czym różni się chleb słowiański od alpejskiego???jak go rozpoznajecie??? :nie: | 
             
						          
       | 
   
	
		
						 										 | 
		
			
                   | 
   
	  
      
		  | 
   
   
         
      
         
		 ~biedron93  		  
		 
          
                  Stanowisko:  kasjer
  
                  Dołączył: 15 Gru 2013 Posty: 27 
         
				 
	   
	   0
	    
	   
	   0
	    
	 
	 
		                 | 
      
         
            
                              			    Wysłany: 2014-01-08, 21:39   
                               | 
                    
  | 
             
            
               
  | 
             
            
               | Słowiański ma takie pęknięcie na środku. | 
             
						          
       | 
   
	
		
						 										 | 
		
			
                   | 
   
	  
      
		  | 
   
   
         
      
         
		 ~ontakisam  		  
		 
          
  
                  Stanowisko:  kasjer
  
                  Dołączył: 04 Gru 2012 Posty: 59 
         
				 
	   
	   1
	    
	   
	   0
	    
	 
	 
		                 | 
      
         
            
                              			    Wysłany: 2014-01-08, 22:52   
                               | 
                    
  | 
             
            
               
  | 
             
            
               Chleb alpejski jest bardziej 'gładszy' od słowiańskiego.I ma jednolitą barwę.
 
Słowiański jest jakby 'oprószony mąką'.Nie wiem czy dobrze opisałem i to coś dało :D | 
             
						
				_________________ ontakisam | 
			 
						          
       | 
   
	
		
						 										 | 
		
			
                   | 
   
	  
      
		  | 
   
   
         
      
         
		 @zielona  		  
		 
          
                  Stanowisko:  kasjer
  
                  Dołączyła: 07 Lis 2013 Posty: 16 
         
				 
	   
	   0
	    
	   
	   0
	    
	 
	 
		                 | 
      
         
            
                              			    Wysłany: 2014-01-09, 10:31   Re: czym się różni chleb alpejski od słowiańskiego?
                               | 
                    
  | 
             
            
               
  | 
             
            
                	  | mateusz02 napisał/a: | 	 		  Cześć,
 
jestem nowym pracownikiem kasjerem, proszę pomóżcie mi:
 
czym różni się chleb słowiański od alpejskiego???jak go rozpoznajecie??? :nie: | 	  
 
 
najlepiej jak podejdziesz do stoiska z pieczywem i wizualnie wyszukasz sobie roznic w wygladzie chlebow...to proste, naprawe  :D | 
             
						          
       | 
   
	
		
						 										 | 
		
			
                   | 
   
	  
      
		  | 
   
   
         
      
         
		 @kachen  		  
		 
          
                  Stanowisko:  z-ca kierownika
  
                  Dołączyła: 15 Mar 2012 Posty: 393 
         
				 
	   
	   1
	    
	   
	   0
	    
	 
	 
		                 | 
      
         
            
                              			    Wysłany: 2014-01-09, 11:15   
                               | 
                    
  | 
             
            
               
  | 
             
            
               słowiański ma takie pękniecie juz ktos o tym pisał..
 
 -.- | 
             
						          
       | 
   
	
		
						 										 | 
		
			
                   | 
   
	  
      
		  | 
   
   
         
      
         
		 +marta1  		  
		 
          
                  Stanowisko:  klient
  
                  Pomogła: 1 raz Dołączyła: 13 Gru 2011 Posty: 4503 
         
				 
	   
	   0
	    
	   
	   0
	    
	 
	 
		                 | 
      
         
            
                              			    Wysłany: 2014-01-09, 14:28   
                               | 
                    
  | 
             
            
               
  | 
             
            
               najlepiej sprawdzić to organoleptycznie     | 
             
						          
       | 
   
	
		
						 										 | 
		
			
                   | 
   
	  
      
		  | 
   
   
         
      
         
		 mateusz02		  
		 
          
                  Stanowisko:  kasjer
  
                  Dołączył: 08 Sty 2014 Posty: 6 
         
				 
	   
	   0
	    
	   
	   0
	    
	 
	 
		                 | 
      
         
            
                              			    Wysłany: 2014-01-09, 21:36   
                               | 
                    
  | 
             
            
               
  | 
             
            
               | Dzięki wielkie za pomoc, pozdrawiam M. | 
             
						          
       | 
   
	
		
						 										 | 
		
			
                   | 
   
	  
      
		  | 
   
   
         
      | 
         
       |