To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki

Praca w Biedronce - Krajalnica do chleba

uleks - 2016-01-22, 12:26
Temat postu: Krajalnica do chleba
Macie u siebie krajalnice do chleba? Często zdarza się, że zostaje chleb zwykły, a klienci chcieliby krojony. U nas nie ma - chociaż już zgłosiliśmy potrzebę zakupu.
tadam - 2016-01-22, 15:13

Chodzi o chleb do wypieku?
Bo inne to wszystkie krojone mamy.
Do wypieku mamy słowiański,rycerski słonecznikowy i żytni One schodzą fajnie.
Nie mamy krajalnicy i wolałabym ,żeby nie było

Włodarz - 2016-01-22, 15:49

pytanie kto będzie obsługiwał tą krajalnicę? jak powoli nie ma kto obsłużyć wypieku i zdarza się bardzo często że na sklepie nie ma już wypieku po 16 bo cała druga zmiana siedzi na kasie...
już zamiast tych krajalnic na sklepach wolałbym nowe kolektory lub wózki elektryczne małe...

Anonymous - 2016-01-22, 15:52

Mogliby wrzucic wam taka jak ma tesco dla klientow - samoobslugowa.
tamara_ra - 2016-01-22, 16:12

Wszystko zależy od rodzaju chleba. Jest wiele krajalnic. Poza tym nie napisałeś tutaj o jaką grubosc kromki Ci chodzi bo są krajalnice, które kroją kromki na 11 mm ale są również krajalnice krojące kromki na grubsze o grubości 16 mm. Zerknij sobie na przykład tutaj: https://multigastro.pl/category/krajalnice-do-chleba . W hurtowni masz kilka modeli w dość przystępnej cenie. Na sprzęt trzeba szykować tak mniej więcej 5000 zł.
stonek52 - 2016-01-22, 16:22

Już to widzę: "może mi pan pokroić ten chleb..." :D
olka3008 - 2016-01-22, 16:59

u nas wiekszosc starsi ludzie wiec nawet jakby byla samo obsługowa to by bylo-moze pani bo ja nie umie albo sie boje! Wiec jak dla mnie dodatkowy problem
Seven of Nine - 2016-01-24, 14:44

U nas odpiek też fajnie się sprzedaje oczywiście go nie kroimy bo nie ma na to czasu no i odpowiedniego sprzętu(na szczęście)a w tej sprawie to KR poleciła by po 18 dostępy był choć jeden indeks chleba więc jak przychodzimy na 14 to wstawiamy więcej chleba np tego którego termin zaraz się kończy w ten sposób mamy gotowy odpiek i nie co mniejsze likwidacje.


Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group