To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Nasza-Biedronka.pl
Nieoficjalne i prywatne forum dla pracowników i klientów Biedronki

Praca w Biedronce - zmiany w JMP

brodacz1989 - 2015-01-26, 13:24

grybymisiu no to jak przejdziecie plan naprawczy to wroci wszystko do normy, trzeba byc twardym jak chleb z biedronki
Biedronek On - 2015-01-26, 15:18

grubymisiu napisał/a:
u nas DM sprawdza czy przyprawy typu pieprz,majeraanek nie są pomieszane ,czy są dostępne czarne i zielone oliwki ,wszyscy jestesmy ,,mistrzami w marnowaniu godzin bilansu,, , jezeli ochrona spozni sie do pracy ,a w tym czasie ukradna cos drogiego np. tv to musi za to zapłacic.aha i wszyscy jestesmy leniami i brudasami ;(


Dorzucę do tego że każdy rodzaj krewetek ma być oddzielony oraz mięso i mrożonki poniżej czerwonej linii i zakaz trzymania na sklepie zielonych ziemniaków. Nie uciekając od tematu takie mamy zmiany w JMP :D

VanMaster - 2015-01-26, 16:12

ok mrożonki i ziemniaki się zgodzę bo kto kupi zielone ziemniaki i kto kupi rozmrożone mrożonki i czy to od teraz nagle jest wymagane ? przecież od kiedy pamiętam nie sprzedaje się towaru jakiego samemu byśmy nie kupili a co do czerwonej linii to ona służy to tego aby wiedzieć jak wysoko mogą być wykładane mrożonki aby zachować ciąg chłodniczy.....
Biedronek On - 2015-01-26, 16:31

VanMaster napisał/a:
ok mrożonki i ziemniaki się zgodzę bo kto kupi zielone ziemniaki i kto kupi rozmrożone mrożonki i czy to od teraz nagle jest wymagane ? przecież od kiedy pamiętam nie sprzedaje się towaru jakiego samemu byśmy nie kupili a co do czerwonej linii to ona służy to tego aby wiedzieć jak wysoko mogą być wykładane mrożonki aby zachować ciąg chłodniczy.....


Ziemniak zielony, burak miękki, przeschnięta pietrucha, zmarszczone cytrusy itp to wymagane od zawsze by nie miały miejsca na sali sprzedaży.
Czerwona linia również, bo nie przypadek że ona jest i ma swoje przeznaczenie.
Chodzi o fakt, że teraz to jest na TOP-IE u nowego DM jak napisał grubymisiu czarne/zielone oliwki itp, Ja dorzuciłem tylko to na co u Nas na rejonie naciskają, choć jest przestrzegane...

Marakesz - 2015-01-26, 17:09

Zacznijmy od tego, że 90% ziemniaków luzem jest zielonych i pomarszczonych.
Dostawca tych ziemniaków to chyba kuzyn kogoś z JMP bo od kawałku czasu te ziemniaki to jeden wielki żal i tak naprawdę cały ten wór na dzień dobry nadaje się do karmienia kur i prosiaków.

P.S. Tak w ogóle świat to widział, żeby mieszkać w Polsce i kupować ziemniaki w markecie.. :ops:

P.S2. No rzeczywiście, zielone i czarne oliwki w naszym kraju to podstawa handlu, chyba ktoś się w Biedronce z penisem na łby pozamieniał :lol:

DarkSide - 2015-01-26, 17:30

Może tak wrócić do tematu :regulamin:
marta1 - 2015-01-26, 17:35

Każdy z tych DM czy KO ma bzika na innym punkcie : u mnie był taki co macał avocado i mango , był też taki co oglądał pajęczyny w rogach , był taki co niemal linijką odmierzał linię palet i było jeszcze kilku innych ale nigdy to nie był dla nas powód do paniki . Jak chcieli tak mieli , byli i już ich niema a my dalej pracujemy i dbamy o swój sklep według standardów... :) a zmiany są bo muszą być żeby firma nie stała w miejscu
brodacz1989 - 2015-01-26, 18:42

ta nuta powinna towarzyszyc temu wątkowi
https://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQ

Hell - 2015-01-26, 18:48

Będę sobie nucić ustawiając wina kolorami. :rotfl:
brodacz1989 - 2015-01-26, 18:49

i w kolejności od najmniejszej zawartości konserwantu eXXX do największej;p
Marakesz - 2015-01-26, 19:22

Hell napisał/a:
Będę sobie nucić ustawiając wina kolorami. :rotfl:


Hell,

to nie jest Win of Change tylko Wind of Change! :lol:

Hell - 2015-01-26, 19:31

Ale byłam blisko. :D
piivko19 - 2015-01-26, 22:27

Wracając do tematu, to wszystko ma się u nas rozstrzygnąć 4 lutego, wtedy jest rejonizacja itp. I najlepsze jest to, że KR już wszystko wiedzą, ale nie mogą nic mówić ... .^.
monika25075 - 2015-01-27, 11:18

@piivko19 z jakiego regionu jesteś bo u nas narazie o zmianach cisza
piivko19 - 2015-01-28, 23:53

monika25075 region północny ;)

Dzisiaj KR powiedział nam, że musimy pilnować kto siada na jedynkę, bo będzie taki bajer, że KS będzie odpowiadał za to, dlaczego dana osoba siada tyle a tyle razy na kasie nr 1, musi być zróżnicowanie wśród kasjerów. Dział kadr będzie przesyłał do KO, a ten do KR i na sklep podgląd ilości osób które siadały na głównej kasie. Dla kasjerów to może być dobre ...



Powered by phpBB modified by Przemo © 2003 phpBB Group